Om Entreprenören.nu

Entreprenören.nu är en webbplats med fokus på entreprenörskap och företagande. Här kan du som är intresserad av att starta eget företag eller som redan driver en verksamhet ta del av intressanta artiklar, guider och nyheter som kan underlätta, både i din vardag och i ditt karriärliv. Vi erbjuder även lärorika e-böcker, en egen e-tidning samt mallar och avtal som du kan ladda ner och använda helt gratis.

Entreprenören.nu lanserades 2019 i syfte att inspirera, motivera och utbilda unga entreprenörer, men också fungera som en vägvisare för små- och medelstora företag som vill förbättra sin tillväxt. Vi som driver plattformen är själva unga entreprenörer som anser att branschen länge saknat en portal med informativa och lättlästa artiklar som riktar sig till en yngre publik. Därför startade vi Entreprenören.nu, en webbplats som vi hoppas ska bli det självklara valet för unga företagare i behov av vägledning.

Vill du samarbeta med oss eller synas på Entreprenören.nu?

Vi är alltid öppna för nya och spännande samarbeten. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, vill samarbeta eller bara säga ge oss tips på ämnen att skriva om. Använd formuläret nedan så svarar vi så snart som möjligt. Besök gärna vår företagssida Weoptimize.org för mer information om vad vi gör.