E-böcker

Med Entreprenörens kostnadsfria e-böcker kan du förbättra dina kunskaper inom allt ifrån marknadsföring till företagsekonomi.

Oavsett om du redan är egenföretagare eller om du planerar att starta eget kan våra e-böcker hjälpa dig att lägga grunden till en framgångsrik verksamhet.

Vill du vill läsa om ett särskilt ämne eller släppa en exklusiv e-bok tillsammans med oss? Skicka ett mejl till hej@entreprenören.nu.


5 misstag nyföretagare gör – och hur du undviker dem

Som nyföretagare får du räkna med att göra en del misstag längs vägen. Misstag ger ofta de bästa lärdomarna, även om de kan kännas kämpiga i stunden. Samtidigt finns det vissa nybörjarmisstag du som nyföretagare kan undvika för att spara såväl tid som energi. I denna guide listar vi fem vanliga fallgropar för nyföretagare och vad du kan göra för att undvika dem.


SEO – Hur du lyckas med sökmotoroptimering

En populär gren inom digital marknadsföring är sökmotoroptimering, eller Search Engine Optimization (SEO). För att bli skicklig inom denna marknadsföringsform är det viktigt att du gör rätt redan från början. I den här guiden ger vi dig en grundläggande introduktion till sökmotoroptimering i form av en checklista. Här går vi igenom alla punkter du behöver hålla koll på för att lyckas med din SEO och göra din webbplats mer framgångsrik.


Så ökar du företagets synlighet

I takt med att antalet företag blir allt fler ökar konkurrensen om kundernas uppmärksamhet. Detta gör att marknadsföringen blivit viktigare än någonsin för företag som vill bygga upp en framgångsrik verksamhet. I denna guide har vi därför samlat några kreativa marknadsföringstips som kan ta företagets marknadsföring till nästa nivå.